Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Vädergudarnas skämt mot oss dödliga eller kallt o varmt om var annat

Det är en spännande vinter med fullt av överraskningar. Ena dagen är det ner mot minus 30 för att några dagar senare landa på noll eller nån plusgrad. Full snöstorm ena dagen och klabbföre nästa. Ojojoj. Jag kan förstå att Bigge och andra som är ansvariga över snöröjningen i resp kommun har svåra dagar. Hur tusan ska man kunna veta vad Kung Bore kommer med från dag till annan när inte ens väderdeckarna SMHI alltid ser rätt i sina spåkulor. Men för mig och Nakne Kinesen så är det än så länge bara bra eftersom vi fortfarande kan ha schysst långa exkursioner i den lokala omgivningen utan att frysa ihjäl.
Både han och jag mår ju gott över att vi får röra på oss lite mer än det vanliga — jag får röra på mig mer än att sätta sig och stiga upp ur stolar, gå på olika möten, springa upp och ner för trapporna hemma i residenset och sedan sträcka ut i soffan för att musklerna ska få återhämta sig.
Vad har jag gjort annars då idag – jag har fixat till en beräkning i en slutrapport och det gav en del kr extra än den tidigare beräkningen. Konstigt att det diffar så mycket mellan två av dom största svenska växlingskontoren på Arlanda.
Vi har diskuterat Tobak, droger och våld under hela dagen
Visste du att… faxen uppfanns före telefonen. Via telegrafnätet var det tänkt att alla skulle få sin morgontidning på det viset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.