Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En dag full med ny kunskap eller ska vi ha både balans o styrkort.

Imorse så var det härligt att vakna upp, ingen stress eftersom jag skulle vara på utbildning hela dagen. Vi startade kl 0900 på Spiran och utbildningen handlade om balanserade styrkort. Ett mycket intressant upplägg för att genomlysa alla aktiviteter i verksamheten samt att alla nivåer kunde se samma resultat, oavsett om man är högst upp eller längst ner i pyramiden. Kul att se att man kan köra det även mot HUPen. Nu är det upp till politiken att avgöra om det är detta som vi ska jobba med i framtiden. Men om man ser på många andra kommuner så kör dom med den balanserade styrkortsmodellen, så vi kommer nog också att ha den inom ett eller några år. Och är ni intresserade av att veta mer så kolla på wiki – http://sv.wikipedia.org/wiki/Balanserat_styrkort, Wikipedia är en bra kompis på nätet. Wiki innehåller nästan allt man behöver veta och det som inte finns där idag har någon förhoppningsvis eller troligtvis ordnat imorgon. För er som inte vet så är Wikipedia ett uppslagsverk som hela tiden utvecklas tack vare att det är en öppen källa där alla kan anmäla sig och vara med att uppdatera den.

Huskorset och jag har vart som själva nu några dagar, det är tyst när både Skönsjungande Helena är tillbaka i kungliga huvudstaden och Blonda Lena inte är här. Jaja den lille nakne kinesen är ju hemma och mår gott. Speciellt när han får ligga för sig själv i sin koja eller bara att ligga kvar i sängen på morgonen när jag o huskorset far på jobbet. Får han bara sova till strax efter luch så är han nöjd. Vem skulle inte vilja ha ett sådant liv lite nu o då. Skönsjungande Helena ringde igår och berättade att hon blivit med lägenhet, förvisso en dyr en men ändå en egen och det bara ett kort stenkast från skolan som hon går på. Det känns skönt att veta att hon har ett eget boende i alla fall fram tills skolan slutar.
Nu har det varit en lång dags färd mot natt och jag ska gå o se om JB har kommit. Imorgon så blir det en tidig morgon, men nära till jobbet eftersom jag ska vara i Ånäset imorgon. Jag ska ge mig i kast med det värsta jag vet, jag ska försöka bygga en hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.