Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En dag i hemmets lugna käll eller en himla massa jobb av olika slag

Vi tillbringade lördagskvällen på The Globe, det var ju Rock karusell igår igen. Det var sex olika band som skulle tävla i karusellen.
Jag jobbade i fiket och runt omkring. Huskorset, Blonda Lena, volontärMagda och volontärIrene satt i juryn, Hustomten agerade festivalgeneral samt uppträdde även med sitt band, vårt husband – Summoned Tide.
Dom är allt bra duktiga, trots att dom inte fick vara med i tävlingen. Jag tycker att dom bara blir bättre o bättre. För er som inte har hört dom så kan jag ju bara säga att det är långt mellan Vikingarna och Summoned.
Nog skulle dom kunna bli kommunens nästa exportsuccé om dom bara träffade rätt branschfolk. Men att hitta dit är väl som att söka en nål i en STORSTOR höstack.
Dom tävlande banden var fulla med speliver och dom eldade på för fullt.
Allt slutade strax efter 22.00 och då var det en del som hade en bra bit hem bl.a. det glada tjejbandet Crazy Bacon från Nordmaling. Dom lyckades nog med att få dom flesta publikrösterna tack vare att det majoriteten av besökarna var killar.

Väl hemma så kastade jag och huskorset oss framför TVn och Lena kastade sig framför datorn för att fila på hemarbetet och chatta en stund.
Framåt natten så hade vi en liten picknick framför TVn då alla kände sig utsvultna. Det är alltid gott med lite mat i magen. Man somnar så mycket lättare då framför TVn, så även igår. Jag missade två bra filmer eller i alla fall nästan, lyckades se slutet på den andra filmen.
Imorse så vaknade jag och den lille nakne kinesen upp själva i sängen, Huskorset hade redan hunnit lämna både sängen o sovrummet med bred tidsmarginal innan Stadspojken och den lille kinesen behagade slå upp sina ögon.
Nere i köket så möttes vi av doften av brödbak, degen var klar o låg på jäsning. Huskorset och Blonda Lena, som var uppe osedvanligt tidigt denna morgon tack vare träning med NIFs damer kommenterade Stadspojkens vilda o ovårdade utseende.
Sanningen å säga så kände jag inte riktigt igen mig själv heller. Men efter en trippelespresso så återvände färgen på kinderna, livsenergin fick nytt syre och kroppen kändes redo för en ny dag.

Idag hade vi frukostbesök av våra volontärer. Det var mycket som hann diskuteras, avhandlas och ventileras under den drygt två timmar långa frukosten. Det är alltid lika givande att få sitta och både filosofera och diskutera all världens funderingar över en stor och god frukost.
Eftermiddagen o kvällen ägnades åt arbeten som skulle filas på, dagordningar som skulle skrivas och kallelser som skulle skickas ut.

Just nu sitter vi framför TVn och förbereder oss alla för en ny vecka. Men först ska väl grabbarna ta en runda i omgivningen och se om det finns något spännande där ute eller så. Men det är ju om inte annat skönt att bara få lite frisk luft innan vi kastar oss i snarkofagen och startar mötet med JB.

Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter och nya aktiviteter. Det kommer bli en hel del kvällsaktiviteter iform av möten både här och där men även en utflykt till Sctaaan på Torsdag.
Kamrater och Bloggläsare jag hoppa satt ni har haft en trevlig helg och att ni ska ha en skön vecka.

Visste du att… kalkoner kan drunkna om de tittar upp med öppen näbb under hällregn. Det har faktiskt hänt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.