Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En tuffings bekännelser eller vad hände hos veterinären i fredags

Nu är det dags komma ut ur garderoben och bekänna färg. Jag vet att Huskorset är sugen på att ta upp händelsen men jag träder nu fram själv och avslöjar vad som har hänt. En del av er därute har ju också fått höra om detta. Jag höll på att svimma av på veterinärstation i fredags
Huskorset upptäckte att det en tand som gått av på den nakne kinesen och han hade ont i munnen, så hon bokade in tid hos veterinären.
Det är verkligen en ynnest att bo 300 meter från veterinärstation, när hunden behöver underhåll och service. Sagt o gjort Stadspojken och den nakne kinesen tog en promenad i omgivningen innan det var dags för att bege sig till stationen och Anders med personal. Dagen till ära så var det självaste chefen som skulle kasta sig över den Nakna Kinesen.
Upp med honom på ett undersökningsbord för en första besiktning. Anders insåg direkt att det behövdes lite lugnande, Totte har ju ärvt sin mattes humör och hugger först o frågar sen. Totte fick sprutan och efter ett par minuter så var han riktigt lugn o loj.
Veterinärfarbrorn kom in igen och började pilla på dom små bissarna och Totte var genast på hugget och gjorde klart att här skulle inte pillas alls. Så det var bara att återupprepa historien och trycka i honom en spruta till. Det tog bara 15 sekunder innan John Blund, Doktor Snuggles och DrömFåren gjorde entré o han dörna in.
Nu gick det mycket bättre och efter en kvart så var ingreppet klart och en tandbit i 5mm storleken avlägsnades. Det var intressant att få vara med och se en skicklig veterinär in action.
När jag reste på mig och sträckte mig så drev det in en yrsel och kallsvett som ett lågtryck från öster. Jag var helt övertygad att nu kommer vinterkräksjukan som ett brev på posten.
Jag blev rent av så justerad så jag fick sätta mig ner Yrseln övergick mer o mer mot kallsvett o tunnelseende. Jag fick mig lite vatten och kände mig något bättre men säg den glädje som varar för evigt. Jag blev snabbt ännu sämre och började fundera på hur jag skulle ta mig hem och om jag skulle ringa till Huskorset för att bli hemkörd.
Helt plötsligt så började hela rummet att snurra och jag sa till Anders att jag skulle behöva lägga mig. Jag skulle få lägga mig en stund i personalrummet. Raglandes likt en duktigt drucken tog jag mig fram genom korridoren. Jag sparkade av mig skoterkängorna och flöt ut i sängen. Anders levererade den Nakne Kinesen som var i ett dåsigt och slitet skick i en lämpligt anpassad uppvakningsbinge för honom.
Efter att ha legat där i en tio minuter så kom alla krafter tillbaka och jag steg upp. På med kängorna och in till veterinärerna i deras kontor. Jag fick mig några Mariekex för att inte däcka av i en dikeskant under den långa promenaden (300m) tillbaka till residenset.
Väl hemma så kastade jag mig i soffan och låg still i ett par timmar. Det var ingen influensa som kom inrullandes över Stadspojken utan troligen ett fall av svimmningsattack i samband med ingreppen i den Nakne Kinesen.

Visste du att… nästan var tredje person i San Francisco är homosexuell

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.