Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En riktig Carpe Diem dag eller nog var det kallt kl 0600

Vaknade upp i arla morgonstund och kunde konstatera att det var minst lika kallt nu på morgonen som den var när jag kom hem igår kväll vid 22.30.
-21.5 i slutet av Mars, det är inte lite kallt det. Men inte lika kallt som det måste kännas för alla Skellefte AIK fans en dag som denna. Jag lider med er trots att jag är Frölundait. Så sett så har jag ju fortfarande hoppet om att dom ska piska sk-en ur HV och gå vidare mot Färjestad. Det skulle smaka med Guldhjälmar i Scandinavium och på Avenuen.

Igår kväll var jag i Vindeln på LAGgruppsmöte för Leader UrNära. Det var många projekt, både såna som var riktigt bra men en hel del som inte var så mycket nytänkande och innovativa. LAGgruppen hade en hård hållning i att släppa igenom projekten utan att ventilera och genomlysa. Det är bra att vi alla är noga.

När jag kom hem så kastade jag mig över datorn för att skriva en rejäl o lång Blogg. Men tyvärr så smittades jag väl av Yrvädret Lenas sömnpulver eller kan det vara så att Puckly o drömfåren redan stod i hallen och väntade på ’husse’ när han kom hem. JA jag somnade än en gång med datorn i knät.

Ha en bra dag alla där ute!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.