Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Flitens lampa över Stadspojken eller ibland gör man för mycket, samtidigt

tv

Flitens lampa har lyst över Stadspojken. Denna helgen har det hänt mycket av varierande slag. På fredag kväll blev jag uppdaterad att vi skulle på turne på lördagen iförda ByggareBob outfit. Vi skulle dra till Stöcke och spika lister o annat som man lätt kan glömma.
Upp i ottan på lördagsmorgon och kokade kaffe. Vi, Huskorset och jag spelade lite skön musik för Yrvädret Lena så att hon kunde ta sig ur sitt Törnrosasnår som kudden var invirad i.
Vi kom fram till Stöcke vid halv 11 och startade med en snabb kopp kaffe där innan allt arbete började.
Det var nästan som på TV, typ Äntligen hemma, ROOMservice, Bygglov, Tomas & Simon. Skillnaderna bestod främst av inga TV-kameror, andra typer av verktyg men i övrigt så stämde det rätt bra

Jag ägnade dagen åt att täcka väggar med MDF som specialsågades av mig. Ryske fönsteroutsaren var dagens tapetserare, Huskorset var en kombination av målarmästare och inredningsdesigner

Vi åt en god middag till levande ljus då vi följde rådet att släcka för miljön likt 499999 andra hushåll eller liknande gjorde samtidigt. Efter att ha laddat batterierna en stund så körde vi sista passet.
Jag och Huskorset lämnade Stöcke strax efter 24 och tog sikte på Ånäset, mellanbygdens pärla. Vägen var oerhört lång denna natt, nog var den i det närmaste dubbelt så lång jämfört med vanligtvis.

Imorse så vaknade jag hyfsat tidigt sträckte ut alla stela kroppsdelar och likt en katt så gled jag ur sängen och drog på mig en gåutmedDenNakneKinesen dress. Innan vi lämnade gården så satte jag på vatten till kaffet och sopade rent framför egen dörr.
– Mamma, det har snöat nästan 15 cm inatt.

Efter en god frukost som jag och Huskorset intog tillsammans med P1 så skulle jag städa lite i datorn. Tur att man är grundlig och noga att spara allt. Men idag gick nog allt fel trots allt. När jag sparat varje mapp på en extern hårddisk så kastade jag bort den från datorns egna disk. I ett obevakat ögonblick så kastade jag bort en del mappar som jag sparat tidigare men jag glömde totalt bort att jag skrivit några nya protokoll och lagt dom till mapparna på datorn. Jag kom på det precis 20 sekunder för sent, dvs när dom var raderade för gott från datorn. Så nu måste jag tänka tillbaka, samla in andras minnesanteckningar och skapa dokumenten på nytt alternativt så får vi väl göra om dessa möten (skulle inte tro det)

På eftermiddagen hade jag valberedning med Arbetarekommunen. Den jag pratade med sist och bestämde tid och plats med dök aldrig upp. Kan det bero på att han glömt det eller inte hunnit ställa om klockan.

Idag har jag ett bra ordspråk som passar in på många som jag känner och bor med

’Utför ditt arbete helhjärtat och du kommer att lyckas – det är så liten konkurrens.’ – Elbert Hubbard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.