Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Morgonen efter dagen före eller hur regn blev till snö

Stadspojken har tagit ännu ett steg in i vuxenvärlden. Han fyllde år igår igen, tänk nu har det gått precis ett år sen sist och det kändes bara som ett litet tag sen. 20 år en sån fanatstisk ålder och det har jag lyckats fylla en 27 gånger hittills under min livstid.
En gång varje år till skillnad mot Huskorset. Hon har en tendens att fylla år så fort jag har varit någonstans. Nu tror ni säkert att det är dom gångerna när jag far utomlands, så var det för lääänge sen men inte idag. Nu kan det räcka med att jag är i Skellefte, Lycksele eller Ume över dagen så är det en ny födelsedag. Hur ska man tolka detta.
Och vet ni vad det värsta av allt är, jag går på det varje gång. Detta fenomen har faktiskt börjat implementeras av dom andra två blondinerna som är kopplade mot Residenset, förvisso bara i sitt vardande men ändå.

Den lille Nakne Kinesen har flyttat hemifrån, dock bara för en period eller så. Men vad vet vi, rätt som det är så bestämmer han sig för att det är Skönsjungande Helena och hennes Crew som är dom nya hangaroundsen kring Honom. Att förlora en hund är svårt, jag har inte förstått detta tidigare eftersom han alltid har varit hemma.
Helt plötsligt så kan jag inte ta den hälsobringande rundturen runt kvaretet varje morgon o kväll. Vad skulle Anna Skipper säga om denna början till ett förslappat och dekadent leverne. Näää jag får väl jaga Huskorset trappa upp och trappa ner i Residenset i stället för att flyta ut i soffan.
Eftersom hon är en innekatt så är det ju inomhusträning som gäller för henne. Att få henne att ta långa hälsobringande promenader alla broarna runt i Ånäset eller andra långa vandringar låter sig inte göras så ofta.

G21 mötet i London ett sånt möte. Tänk om man hade fått varit med och diskuterat hur man ska rädda världsekonomin. 41 biljoner kr eller 41 000 miljarder kr eller 41 miljoner miljoner kronor. Det är en och annan krona det!!!! Kan man fatta det ???
Tänk det motsvarar ekonomin för Robertsfors kommun (344 mkr) i 119186 år. Det är inte lite länge det!!!

’Syftet med att undervisa ett barn är att det ska klara sig utan sin lärare’ – Elbert Hubbard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.