Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En lång dag med stor variation eller hur kan man samordna??


Imorse så studsade jag upp direkt Huskorset pratade med mig. Jag var trött och sliten, men vågade inte ligga kvar eftersom jag visste att snarkandet skulle återupptas fort.
Spänd av förväntan så var jag på jobbet fem i sju det var mycket som skulle fixas innan åtta.

Vid halv nio så intog jag och Karin morgonkaffe och diskuterade måndags kvällen på The Globe. Vi hade nämligen besök av landstingets Säkrare Sex informatörer på besök. Men en sak var ju lite roligt, eller var det störande. Dom hade en bra lista när dom skickade ut detta tidigare när dom ville komma. Dom anordnade frågor och en tävling. Men någonstans så blev nog allt väldigt fel och samma sak var det förra veckan. Dom hade gjort en dålig research om vart dom skulle. Om man ska till den fantastiska tätorten och ha en schysst transport tillbaka inom rimlig tid så är det endast en bil som gäller. Nu var dom tvungna att ordna det som skulle ta 2 timmar skulle göras på mindre än en timme. Karin och Hustomten fick gå igenom svar och dela ut priser eftersom informatörerna skulle hinna med bussen, Detta stör mig rätt mycket faktiskt, varför lägga ner en massa tid på att komma om man inte har tid att genomföra kvällsaktiviteten. Om vi vetat så hade vi hittat nått annat att göra, men nu är det gjort och dom som deltog är nöjda.

I eftermiddags hade jag en träff med Länsstyrelsens drogsamordnare, Tony Bohman.detta Detta handlar inte om att jag ska samordna utifrån att samla på sprit eller likande utan att arbeta med det förebyggande arbetet. Det var riktigt kul att sitta och diskutera att detta är oråden som vi är bra på i kommunen. Som nytillträdd samordnare så hade jag ju naturligtvis också en del frågor.

Väl hemma i Residenset så upptäckte vi att Gullungen aka Yrvädret Lena aka Blonda Lena var hemma och sov på soffan en stund.
Stadspojken kastade sig över grytor, knivar och råvaror. Idag vankades det Mexicanska specialiteten Chili con Carne. En uppskattad middag som gjorde oss alla mätta och goda.

Kvällen ägnade Stadspojken åt att fortsätta med yasuragin. Ännu några steg togs och förhoppningsvis så är den klar i morgon.

Jag har även sett nytagna bilder den Nakne Kinesen som är på släktträff i 08-land. Det är den skönsjungande Helena som har honom på besök i sjöstaden.
Han har tagit Stockholm med storm, vår lille Pluppe!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.