Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Mycket ska man höra eller när skitsnack o skvaller får ett ansikte

Igår så har ja vart som sliten mest hela dagen. Och det verkar som om jag inte är ensam om det heller. Var och varannan som jag pratar med, ung som gammal, verkar vara trötta och slitna efter all vinter. Det är skönt att det ljusnar dag för dag. Men det får ju gärna vara lite kallt över påsken men med sol för alla skoteråkare och snögropssolare. En del kommer till och med att damma av grillen för att få lite försommarkänsla trots 50 cm snö.

Jag har tidigare tagit upp om mina åsikter kring det snack, som har varit i kommentarer i artiklar om kommunen, som rör mig och mina kollegor "mellancheferna" och hur det stör mig att s.k. ’förståsigpåare’ vet allt.

Igår fick jag reda på att det var en som snackade en massa skit om fritidsgårds verksamheten och om mig som person. Det som sades var att jag är stor på mig och trodde att jag är något. Att fritidsgården inte har några besökare och måste slå igen inom en snar framtid

Så det måste ju ha tagits något beslut i kommunen som jag inte vet om eller har hört något om. Jag får väl ta och fråga min chef hur det ser ut och om han vet något.

Att det snackas det får man leva med om man står rakryggad och stolt med en bortkastad Jante, dvs det lilla troll som säger att man inte ska tro att man är någon.
Jag kan ta en hel del skit och står även för dom eventuella misstag jag gör, men jag tänker inte bli blygsam och krypa. Men att indirekt bli nekad att vara stolt över mitt arbete och vår utveckling det gör mig förbannad.

I övrigt så blev det inte som jag tänkt. Stadspojken hade tänkt att göra färdigt i badet. Men därom blev intet. Jag somnade istället gott framför TVn och vaknade upp vid nio, just innan Yrvädret kom hem från sin träning.

Natten har varit god med mycket sömn. Eller som min kära hustru Huskorset brukar säga "om jag sover mera nu så är jag död"

Nu är det nedräkning innan en äggande tid. Jag önskar alla en riktigt Glad Påsk

En kommentar

  1. En som vet

    Tyvärr är det så i Sverige att det ska vara lagom av allting.. man får inte vara FÖR duktig och man ska verkligen inte tro att man ÄR någonting. Vilken tur för utvecklingen i vårt land att några vågar ha ryggrad att stå emot sådana angrepp! Önskar dig också en riktigt GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.