Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Sol, sommar, värme och skönt

Tänk vad man varje år ser fram emot den stundande sommaren och semestern. Varje år likadant. Och speciellt när det blir riktigt skönt kring midsommar och endast nån vecka kvar att jobba.
Men sen så rullar det in, Polska lågtryck, kallväder från Ishavet eller kyla från Atlanten. Varje år så står man där häpen och inser att shorts är skönt men något kallt klädesplagg när dessa lågtryck rullar in.

Förra veckan så befann sig Stadspojken i en ort i ett annat land, Poitiers, en stad mellan Paris och Bordeaux. Han var där som ledare på ett Ungdomsutbyte mellan 4 länder.
På vägen dit så for vi med alla tänkbara kommunikationsmedel förutom båtar.

Men det var inte det som jag skulle fokusera mig på, utan det var en tanke som dök upp i Söndags när jag satt i bilen på väg till Lycksele, där jag skulle plocka upp Huskorset som varit ute på en cykeltur med den Nakne Kinesen.
Vid Aborrträsk så var det 22 grader kallare än i Torsdags i Poitiers. 12,5 mot 34,5, en hyfsad skillnad i antal grader.

Men nu har Stadspojken påbörjat sin semester och jag bryr mig faktiskt inte om vad det blir för väder. Om det blir kallt o kyligt så kan jag stanna inne och om det blir varmt oc skönt så kan jag hålla mig utomhus. Jag har många tankar kring min semester men det viktigaste blir att ladda alla batterier inför det som komma skall – Rock for Peace i Augusti. Har Du inte hört vad det är så kan du ju fråga mig eller söka information på nätet. Men nog blir det något häftigt.

Men nu är kaffet klart ochjag ska inmundiga dagens första koppar utan att vara online.
Hej så länge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.