Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Sent ska syndaren vakna

Ett bra talessätt som man skulle använda sig mer av än man gör. Så känner sig Stadspojken varje dag då han har låtit bli att uppdatera sin Blogg. Den skulle ju uppdateras varje dag och inte varje månad. Skämmes ta mig f-n. Men nu är det som det är o inget att göra.

Jag sitter här och försöker planera ihop ett bra arrangemang RfP eller Rock for Peace. Det är ett ungdomsutbyte som musikföreningen RopbRock gör i samverkan med The Globe och Fritidsgårdarna. Vad är då detta?? Jo det är ett ungdomsutbyte med deltagare från Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen som finansieras av EU genom Ungdomsstyrelsen i Stockholm. Vi har även tänkt att bjuda in ett band från vår vänort Kostamus.

Detta kommer att gå av stapeln i Robertsfors under perioden 15-22 augusti och avslutas med 2 festivaldagar på Sjukhusudden i Robertsfors. Detta arrangemang är drogfritt och jag hoppas innerligt att du som är förälder eller mor o farförälder kommer att besöka denna festival tillsammans med era juniorer.

Mer information kommer att komma både här i Bloggen men förhoppningsvis så kommer dom lokala tidningarna vara intresserade och skriva spaltkilometrar om detta arrangemang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.