Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Hemmets härd är Guld värd

Nu har det kära Huskorset och ögonstenen Blonda Lena återvänt till Residenset, där Stadspojken har fått husera fritt som en annan Gräsänkling denna vecka.

Jaa den Nakne Kinesen har ju vart hemma oxå. Men de sista dagarna har han varit på pensionat, eller snarare att Mormor har haft ett celebert besök av honom.

Huskorset skulle, som jag tolkade det. fara på Husmorssemester till södra Sverige i några dagar, men hur lite snopen vart inte jag då när jag fick reda på den egentliga orsaken tilldenna odysse.

Hon har varit på träningsläger, och inte i vad som helt utan på ett läger där man tränade som den gamle hjälten Bruce Lee. Hon har varit på ett Kung Fu- läger. Hon har nu legat i hårdträning i fem dagar medans Stadspojken legat som en Diva på soffan och ätit praliner. Nja kanske inte ätit praliner direkt men gjort väldigt mycket av ingenting förutom att vila.

Som dem ömmande moder denna kvinna kan vara så lyckades hon med konsstycket att plocka upp en Yokohama yngling som liftade i regnet Härnösand.

Denne backpacker från Sushins förlovade land  fick även natthärbärge i Residenset. Så nu inatt, när vi fikade så passade Stadspojken på att introducera en mängd svenska nyttigheter i form av sill i olika inläggninngar. Förhoppningsvis så uppskattades denna svenska Sushi av vår gäst. Han berömde i alla fall dessa fantastiska fiskbitar i olika marinader och inläggningar.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.