Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Efter regn kommer sol eller när kommer det fantastiska vädret

Igår morse när Stadspojken slog upp dom blå så regnade det fortfarande och himlen var totaltäckt av grått i olika nyanser. Man börjar bli lite mätt på  allt detta gråa fuktiga väder. en det är väl nån som är nöjd även med detta väder.Men under eftermiddagen igår så var det riktigt bra väder. Så bra att Stadspojken, Huskorset och Mormor var och såg ögonstenen spela derby på Klintvallen. NIFs damer ledde länge och väl med 2-0 innan Klintarna fick till kvitteringar och matchen slutade oavgjort. Kul att bevista en derbymatch det var många kända personer och ansikten där. Men det är ju en miss med LIVEbesök, man får ju inte se reprisen. Ja på elitlagens matcher så förekommer det men inte har dom den tekniska kapaciteten varken på Klintvallen, Brändevallen eller nån annan plan i kommunen.

Idag så är det fortfarande två veckors semester kvar innan arbetet åter pockar på uppmärksamhet och solen lyser. Men för hur länge tänker han lysa?? En timme, fram till Lunch, Hela dagen eller kanske rent av under resten av veckan. I eftermiddag vet vi om vilka delar har slagit in och resterande få r vi väl se på under längre sikt.

Ja ja men hittills under dessa tre avverkade veckor av semester så har Stadspojken jobbat 5 dagar. Det ska planeras och fixas inför Rock for Peace och det göres inte av sig själv. Detta gör ju att även de två resterande veckorna kommer vara hackade upp i ledig och arbetad tid. Men det är ju mycket som ska fixas o donas innan bussen landar fylld med musikungdomar. Det är även annat som ska fixas och donas kring ungdomsverksamheten som pockar på intresse.

Men jag tror jag börjar denna långa dags vandring med att gå ut o luft den Nakne Kinesen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.