Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Tankar från en sågbänk

Dett finns mycket att göra om man vill o har orken. Speciellt om man kommer från landet Annorlunda. Det är ett land där man gärna sitter skönt nedtryckt i soffans hörn och har storvurlna idéer men dom stannar kvar där nere mellan kuddarna i soffan.

Hur kommer det sig att man i landet Annorlunda hela tiden riktar in sig på att förvalta och nedrusta?

Man får tidigt lära sig att man skall bliva vid sin läst och inte tro sig vara något. Att sticka upp över genomsnittet med annorlunda idéer mottas, men inte speciellt positivt. Utan allt ska tryggt gå i dom gamla hjulspåren.

Ibland så dyker det upp någon som vill dra massorna med sig och kommer med en massa populistiska uttalanden, såsom Fritt vårdval, Frihet med vårdnadsbidrag, Lägre skatter ökar stimulansen för att konsumera, Privatisera offentlig sektor med fokus på nya entreprenörer ( dessa kan vara dom som jobbade där tidigare, men nu i egen regi. Så att dom jobbar mer eller Bättre o Billigare).

Tänk om alla förståsigpåare kunde ställa sig upp som en och kräva sina rättigheter. Inte sitta där passivt i TV-soffan. Men nu är det ju upp till dig som inte har tagit ställning att göra något åt det,. Ta tillfället i akt och börja diskutera med politiker om hur dom ser på framtiden.

 

Jag skulle även vilja uppmana er att följa denna länken, http://www.myspace.com/summonedtide ,  Det är skön musik när den är som bäst. Med lite schysst uppbackning så kan dom komma och bli kommunens nästa musikexport.

 

Stadspojken har även idag uppklätt sig i ByggareBob outfit och fixat till en spegeldörr. Den kommer nog att bli snygg med lite slipning och målning

 

Detta var en liten dagsrapport från Stadspojkens tankar och idéer. Det kommer mera

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.