Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Dan före dan

Nu är det dags igen!!!!

VinterOs som kan sändas i princip på Primetime för oss svenskar och övriga Europeer. Alla vi som kan tänka oss att se våra favoritserier får se oss fläckvis överkörda eftersom OS är det viktigaste som drabbar människorna vart annat år.

Jag är inte emot at det sänds mycket sport på TVn, det är inte det. Men nog tar det mycket utrymme i alla medier. Jag vet ju att själv så kommer jag sitta där imorgon kväll tillsammans med Huskorset och Mormor framför TVn och vara förhoppningsfulla och eventuellt hänförda av en fantastisk invigning.

det har varit ett stort fokus dom senaste veckorna i media på hur många medaljer VI kommer ta. Jag vet då med säkerhet att JAG kommer inte ta någon medalj. Sedan så hoppas jag ju naturligtvis att di Svenske sopar alla banorna och kommer hem med mer medaljer än Guldet som bryts i Boliden. Men verkligheten är ju oftast inte så gynnsam. Det är många kandidater som vill vara med och ha första tjing på dessa överdoserade mynt av olika valörer.

Nää nu är det dags att lämna snarkofagen och köra lite Carpe Diem. Det är mycket som ska ordnas och fixas en dag som denna, både av professionell och privat natur.

Ikväll så ska jag återigen transformera mig till en ByggareBob-kille och fortsätta med att färdigställa Ögonstenens del av Residenset.

 

En människa borde aldrig skämmas
över att behöva erkänna att hon haft fel.
Det är ju bara att med andra ord säga

att man är klokare idag än igår.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.