Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

OS =????

= Oooh vad skönt man Sover i soffan. Inte bara att OS sänds på Prime Time, repriserna fyller TVn hela nätterna. Har hunnit med att se SkidskytteSprint Damer inte mindre än 5 ggr. snacka på att vara uppdaterad. Det enda jag minns är att ACO o Helen J kom långt efter en tjejja som nyss har brutit armen. Undra vad konspirationsteoretikerna kan se här. Självklart så har hon dopat sig för inte kan hon väl återhämta sig så fort.

Men vem har tid med OS, dvs sova i soffan när man ska bygga och fixa. Det har varit en bra helg i Residenset med mycket som skapats och färdigställts. Men nackdelen är ju att man helt plötsligt hittar nya saker som ska ordnas. Men det gäller att memorera och inte försöka göra lite här och lite där.

Men jag har fått mig någar funderingar i helgen kring livet och då främst det politiska livet. För visst har väl alla hört att man kan köpa röster i Stockholm eller i allafall se till att betala folks medlemsavgift mot att man får sig en röst – det måste väl vara personval in absurdum. 

eller som man kan skriva på Latin:

 "Manus manum lavat" – Den ena handen tvättar den andra; den ene skojaren hjälper den andra.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.