Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Snörök på fjället

Ikväll så färdigställdes mer eller mindre ögonstenens nya rum. Det finns lite småjusteringar kvar typ en saknad skruv och 45cm golvlist. Men detta och lite annat ska väl vara fixat innan vecka 7 övergår i vecka 8.

Huskorset och ett antal unga och äldre ska ha ett SyLan på The Globe i helgen. Dom som kommer får ta med sig sina idéer eller projekt så sitter man tillsammans och syr eller stickar, har det trevligt och umgås. Jag vet redan idag att ett antal bandmedlemmar från det lokala metalbandet Summoned Tide ska vara med, dom ska sticka och sy. DU kan läsa mer på – 

http://www.robertsfors.se/Sve/Filarkiv/Fritid%20Kultur%20Turism/SyLan%202010%20Globe%20SENIOR.pdf

Du lär väl även träffa Stadspojken där emellanåt.

En Skoterledsansvarigs tankar & funderingar

Nog är saknaden stor efter Svartliden, SvenE, JanE, Lillebror, Hojt o Gammskoten. vars är ni nu??? Jag saknar PISTVAKT. Vars är alla djupa bryderier som dom fyllde oss med, deras fantastiska kulturutbud och Pjäxdans.

Inte nog med att man fick dom till livs en gång per vecka, man kunde si dom på bio och lyssna på dem ur stirion. Jaa när det begav sig så for Stadspojken tillsammans med Huskorset och Skönsjungande Helena på ett par Sverige odyssér, liknande HKH Carl 16s Eriksgator,  med Pjäxpistols pumpande ur bilstereon.

Jaa tänk vad många mil som vi har tillbringat bakom bilstereon. Det har varit nöjen i alla dess former i form av Radio, alla kanaler, Kassettband med både musik o böcker, Cd-skivor oxå med musik eller  skönlitterartur. Efter ett par hundra mil till Snörök på Fjället  ooch dom andra stora hitsen så satt man fast i ett beroende, eller i allafall textminne.

Men nu skulle Stadspojken vilja att likt bröderna Marklund i Svartliden gränsla en skoter och åka in i solnedgången. Med en temperatur på -7 så skulle det vara en vitamininjektion för själen. Kanske skulle man ta med sig en Zingo eller en termos med ordentligt kaffe. Nu hörs det som om man är en obotlig romantiker och vet du vad. Det är ju sant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.