Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Våta drömmar!!!

Men vad nu då!! Ska Stadspojken skriva något kränkande o nedsättande eller ekivokt??. Skulle inte tro det men nog blev du allt nyfiken på Titeln.

Nää idag så går tankarna snarare mot hur man skulle kunna fördriva tiden om man råkade vara arbetsledig eller haft en längre semester.

Nog skulle det vara skönt att tillbringa dagarna med att få sitta ute i shorts o t-shirt, läppjandes på något svalt att dricka. När man blivit tillräckligt uppvärmd kunna få krypa eller dyka ner i en pool med skönt tempererat vatten.

Men nu ser ju verkligheten lite annan ut än så.Har vi tur så kommer påsken att innehålla sol i mängder. Och som den IckeSkoterägare Stadspojken är så innebär det att man kan leta reda på en skön och figuranpassad snödriva att förstärka solbrännan i samt inmundliga något väl anpassad dryck av en karaktär som hindrar fordonstrafik.

För er som funderar på vad ni ska ägna er åt under Påsken så kan jag ge er ett tips från coachen. Det är dags igen för ett SyLan på The Globe i dagarna 3, med start på Skärtorsdagen kl 2000. Don´t miss this event!!!!! Jag vet redan nu att dte kommer vara ett intressant persongaleri som kommer vara där

2 kommentarer

  1. susanne

    hej ,jag undrar om det finns någon fungerande hemsida för ug (både R-fors o Ånäset) så man som förälder kan se vad som är på gång och vilka tider som gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.