Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Nu blommar det

Jaa det gör det på många ställen men inte i direkt anslutning till Residenset. Men regnar det gör det, ett bevis på att våren är i antågande med stormsteg.

Domänen är fortfarande till 90% täckt av fruset vatten i storleksordningen 50-60 cm och ett par tre meter i plogvallarna på parkeringsplan. Men att det sker en kontinuerlig avrinning är en realitet som vi alla i kommen har just nu.

Detta är dock inget problem eftersom vi har många ytor som absorberar vätskan på ett lätt sätt. Värre är det i NollÅtta-land där man har betydligt mer Asfaltstäckta ytor med sämre avrinning.

På hemmaplan kan Stadspojken konstatera att ombyggnationen av trapphus2 i huset fortgår som planerat. Möjligtvis att det går något långsammare än den tänkta planen. Men en tänkt plan och realitet stämmer ju inte alltid överens som hand i handske. Enligt den så skulle det bara ta typ 3-4 dagar så skulle allt vara klart. Men det finns många men för att detta ska lyckas såsom att man ska ha allt material hemma från början. För att lyckas så måste man ju veta hur stor åtgång det är på detta. Eftersom Stadspojken inte är en utbildad byggnadssnickare så ser han inte alltid till hur mycket kvantitet som det ska vara.

Men oavsett om jag är klar i helgen eller nästa vecka så kommer det bli otroligt bra jämfört med tidigare. Sedan gäller det bara att pimpa trapphuset så att det känns som VÅRT trapphus.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.