Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

OJOJDÅ

Nu har han tänkt till han Stadspojken.

Vem kunde t.ex. ana att vi är så oförberedda på "lite aska från en vulkan" och att flygplanen är så känsliga för lite skit i motorerna. Men denna Bloggen ska inte handla om Island o Vulkaner vs flygens avgångar eller inte. Utan den ska handla lite grann om andra saker som jag upplevt och uppfattat sen sist. Det kan ju bli intressant eller inte.

Tänk om man kunde läsa i kaffesump, sia i teblad eller ha en liten spåkula med framtiden utstakad framför sig, så mycket lättare en del skulle kunna vara.

Vem har sett i sin kula att; 

– Volvo skulle bli ett Kinesiskt-Svenskt bilmärke. Från att ha varit ett av svensk industris främsta flaggskepp via Ford till att bli en fabrik i det nya företagets geografiska utmarker

– Saab skulle bli ett Holländskt-Svenskt bilmärke. Att vara det andra flaggskeppet inom svensk industri via GM till att bli en annan fabrik som kan vara hotad dom närmsta åren. Och att det är oklart hur finansiering o framtid ser ut…

– Summoned Tide skulle hamna i riksfinalen för RockKarusellen. Jaa detta var kanske lättare att förstå med tanke på deras fans. Men ändå… kommer dom nu att kunna ta sig upp för nästa steg mot framgången. Jaaa vi är ju många som tror o hoppas, men vägen är lång……..

– Norrbottniabanan kanske blir klar 10 år senare än det var tänkt. Kommer vi hinna att få se eller åka ett snabbtåg till Stockholm från Robertsfors…..?

– eller att man idag skulle kunna veta om vi kan glädjas eller deppa efter Valet den 19 september. Nu är det ju som så att vi får nog alla vara med och göra det yttersta för att man skall lyckas.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.