Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Slö Slapp o Likgiltig

Jaaaa det är så jag känner mig just nu kl 2037. Jag har sovit en bra stund efter middagen och känner för att göra absolut ingenting. Troligtvis så är det efterdyningarna efter helgens 250 mil i bil som fortfarande sätter sina spår.

Min mamma sa till mig idag att jag är tvungen att varva ner och ta det lugnt. Att det bara är att inse att man inte är 20 längre.

Jag som vet bättre om mig själv än min mor gör kan bara  konstatera att hon vet nog inte vad hon snackar om, eller handlar det om att inte erkänna eventuella svagheter o defekter.

Ang Alliansen och dess politik – Nu kommer dom bara med mer och mer stockkonservativa ideer till förändringar.

Har läst att Alliansen vill ha lägre åldrar för betyg samt få till en sex gradig skala från A-F. Nog käns det som ett sjukt förslag. Och som den "kompetenta regering" som dom påstår sig vara ,  har dom inte sett hur utvecklingen går. KAN detta verkligen förändra dom problem som finns i skolan och hos eleverna idag??? Jag är då djupt tveksam. Men det är ju en Major av den Gamla skolan som framför idéen.

Vad blir nästa steg införa två kammarsystemet eller rent av en ståndsriksdag för dom besuttna. Näää nu får det vara nog med den lekstuga som heter Alliansen. Se till att gå man ur huset den 19 september och läg en röst på partier som vill utveckla landet och inte ta det tillbaka 70-100 år

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.