Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Nu kör vi hårt




Nu börjar det bli en salig blandning för Stadspojken. Inte nog med att man ska ta hand om fritidsgårdar, ungdomsdemokratiprojekt, sporthallar, bidrag till föreningslivet. Stadspojken har även gått med på att bli manager åt Summoned Tide. Bara så att ni som läser Bloggen vet så kommer det att skrivas en hel del om ST på denna blogg också förutom Stadspojkens vardagliga liv o leverne.

Stadspojken har varit åt Pite i dagarna två på en konferens för kommunernas drogsamordnare från Norr- resp. Västerbotten. Vi bodde helt fantastiskt på Furunäsets Hotell & Konferens. Vem kunde ana att huset har varit ett av norra Sveriges största Mentalsjukhus. Innandömet var både trivsamt och smakfullt. På tal om smakfullt så får det mig att tänka på maten som serverades både till Lunch och Middag. Vi fick en gazpacho till förrätt, den var den bästa soppa som Stadspojken ätit. Till varmrätt så vankades det fläskfilegryta med grönsaker. Lunchen avrundades med en glasskula liggandes på en jordguppskompott. Behöver jag tala om att man var lite mer Paltswiiim-lik efter den anrättningen. På kvällen fick vi Gubbröra till förrätt och stekt kyckling med Potatisbakelse o rödvinsås. Stadspojken o hans kollegor drog sig tillbaka till varsit rum för enskilda överläggningar. Antingen med sig själv eller med John Blund.

 

Stadspojken har konstaterat att nu gäller det att följa upp besöket i Uppsala med att producera demoskivor och att höja marknadsföringen kring ST. Det gäller att hitta intressanta spelningar så att man får komma ut o synas på andra arenor än bara hemmavid. Bandet vill ju och det är det viktigaste instrumentet i denna ”orkester”

Inte kommer det att bli en dans på rosor enbart utan det kommer tarva mycket hårt arbete, svett o möda innan man eventuellt kan bli ett etablerat och respekterat band.

Men de första stegen har ju tagits och nu gäller det att varva med spelningar och studiotid. ST behöver få ta fram ett mixat material som både kan användas till at skicka runt till intressanta skivbolag, som merchandise och demo till spelställen och arrangörer. Förhoppningsvis ska detta sedan kunna packas ihop till en fullängdare.

Men först så finns det några spelningar på körschemat; 3e juni på Midgård, 6e juni på Sjukhusudden i Robertsfors, 10e juni på torget i Umeå som en av flera akter.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.