Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Jaa vad ska man säga. Men mediak.t kan ju vara ett sådant ord




Jaa idag blev Stadspojken fullt ut varse om att valrörelsen kan komma att bli riktigt skitig på många sätt. En mycket god vän till Stadspojken o Huskorset skickade ut en rolig historia till alla sina kamrater på Facebook. Tyvärr så fanns det även en del ovänner bland hennes vänner som passade på att likt fan tolka bibeln genom att hävda att det var hennes egna ord och inte en historia. Och för at strö extra salt i såren så gick denna M-politiker till VF och VK samt hängde henne kraftfullt i sin Blogg. Till min stora fasa så såg jag nu ikväll att Expressen även har nyheten på sin första sida på nätet. Jag måste ju säga att det blev mycket skrik för lite ull. Men han tjänade ju några billiga poäng på det hela.

 

Men Stadspojken har ju gjort o sett mer än så en dag som denna. Han hann med att ikläda sig rollen som Byggare Bob ett par timmar. Det var dags att fortsätta med den magiska trappan och dess vägg, nu är jag än närmare slutet på den resan. Med lite kraft och möda så kanske jag hinner måla allt innan helgen. Men den som lever får väl se.

 

När det gäller Summoned Tides närmsta planer så har Managern idag tackat nej till en spelning för bandet. Efter att ha sett Rickard spela med feber, veta att Jennifer har fullt upp hos sin arbetsgivare under sina två kvarvarande veckor samt att man har en spelning nu på Torsdag på Apberget i Umeå. Dom andra i bandet är pigga o fräscha. Men alla är taggade att spela på Torsdag.

Managern har skickat runt en fråga bland sina svenska nätverk för att se om det finns något spelställe som vill ha dom på scenen samt att dom kan komma med en kort framförhållning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.