Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Stadspojk och/eller Manager




Jaa nu har det hänt en hel del i Stadspojkens eller om det är i Managerns liv. Jaa förvisso så lever ju bägge två i sann symbios med varandra och med Fritidskonsulenten o Fritidsintendenten eller hette det Fritidsansvarige? Sedan finns det ju en ByggareBob kopia som kan dyka upp när man minst anar det, men inte så ofta som det skulle behövas.

Sedan sist så har bandet aka Summoned Tide hunnit med att stå på scen tre gånger. En specialspelning på Midgård i Torsdags, inhopp på Täfteåfestivalen i Fredags och så idag på Bruksudden i Robertsfors.  Det började ju lite sprakigt när band och manager hade pratat ihop sig om en sanning och sedan så hade anordnaren en annan. Men det löste sig på bästa sätt för alla o en var. Men det resulterade också i att Stadspojken och Huskorset fick kasta sig iväg till Robertsfors tidigare än beräknat. Men vad gjorde väl det !!!

Det var en hel del av varierande åldrar som hade sökt sig till Udden denna svenska Nationaldag. Var det månne för fikat, Boulen, Poängpromenaden eller var det för bandets skull. Jag är övertygad om att alla var där av sin alldeles egna orsak och dom kunde flätas samman med varandra.

Bandet körde på i 45 minuter med en kraftigt febersjuk Rickard som spelade efter devisen ”the show must go on”. I mina ögon så var detta en av de bästa spelningar som man gjort. Jaa inte ljud mässigt men attitydmässigt.  Dom har ju endast kört 45 minuter på rep de sista månaderna eftersom Rockkarusellen endast tillät max 15 minuter.

De bästa kommentarerna idag som hördes på Bruksudden var

” Jag o min fru kar aldrig varit på rockkonsert” från en 70åring,

”Den som inte kan säga att detta var bra ska jag ta ett allvarigt snack med”,

”Nog är det som våra egna Iron Maiden” kom det från en annan grå panter.  

Det var många som uppskattade detta bland 55+ gruppen och det känns ju kul att bandet blir uppskattat för deras musik även vitt o brett utanför deras huvudsakliga målgrupp.

Efter spelningen så åkte vi hem till Residenset och förberedde en middag som vara de i ett par timmar. Vi hade storfrämmande från Norge eller just nu Umeå, Tarje studenten Svalastog

Sedan så var det dags att börja ladda inför en ny vecka fylld med arbete och andra aktiviteter.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.