Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Summoned på scen igen + en del annat




Stadspojken har just nu många bestyr att ägna sig åt. Tur att dygnet är långt och fläckvis att viljan är stor.

En annalkande semester börjar göra sig påmind och det gör att man måste städa en hel del innan man går på den.  Det är rapporter som ska slutföras, timredovisningar för personalen skall skrivas och lämnas in, fakturor som ska konteras och se till att det inte finns något i pipen, men skrivbordet skall struktureras och dammas så att det är fint när man kommer tillbaka. Men det är ju fortfarande ett par veckor kvar.

 

Imorgon är det dags igen – då ska Summoned Tide stå på scen och avsluta festivalen ”Skolavslutningen” på torget i Umeå.  Dom går på scen 23.30 för er som har tänkt sig dit och se dom uppträda. För er som inte haft glädjen ännu och sett denna, förhoppningsvis, nästa musikexport från Robertsfors, ta nu tillfället i akt. Man vet inte när ni får se dom igen och om det kommer vara gratis nästa gång. Det blir förvisso lite sent men det är ju bara fredagen kvar och det orkar ni.

Förresten så ska dom vara på Kommunfullmäktige nästa vecka för att motta Ungdomsstopendiet och David Sandsröm ska ta emot kommunens kulturpris. Denna tillställning är på Centrumhuset och öppen för alla som vill vara med.

 

På hemmaplanen så har Stadspojken och Huskorset ägnat sig åt Hortonomi iform av gräsklippning och plantering. Det är skönt att få gå på en nyklippt gräsmatta.

Sedan så fick sig även trapphuset i Residenset en stunds uppmärksamhet och anpassning av dne nya väggbeklädnaden. Nu är den i det närmaste klar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.