Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Helgen som vart o lite annat

Jaa nu sitter Stadspojken här o summerar veckan och framför allt helgen.

Stadspojken har lyckats med att undvika all fotboll på TVn denna helg. Som hastigast zappade han förbi en kanal där VM-studion hade sändnig

I fredagskväll så fick vi spontangäster på middag. Det blev en väldigt trevlig kväll fylld med skratt, levandsberättelser, Räkor, Aioli, vita o gröna Ostar, Vin och kaffe med Avec. Kvällen hann bli hyffsat sen innan Stadspojken och Huskorset abdikerade till Afrikaummet för den nödvändia sömnen. Efter en lång natts skön sömn så slog Stadspojken upp di blå vid 8-snåret men lämnade inte den sköna sängen förrän han hunnit med att både läsa tidningarna på nätet och gått igenom händelserna på Facebook.

Efter en stadig laddning kaffe fick Ögonstenen övningsköra till Sikeå o bussen. Stadspojken for vidare till Robertsfors och inhandlade en styck födelsedagspresent till min sköna och mat till kvällens middag.

Lördagskvällens middag blev en skön upprepning av Fredagens förnäma måltid. Ögonstenen berättade om förberedelsemötet hon varit på inför utbytet i Armenien.

Idag så har huset varit fullt med både familjemedlemmar o någe otyg. Hela dagen så har det hänt en massa konstiga saker och ting såsom felsågade lister, onda ryggar och missflyt. Och familjen som var här var förutom Stadspojken, Huskorset och Ögonstenen, Mormor i egen hög person, Urbanovitj, Sofia, Elias, Gaia, Runa o Alvin. Dom var här för tårta och för att hämta lite Humle o annat smått o gott från örtagården.

Ikväll så fick vi frisyrerna sommaranpassade och det gör att man nu kan möta morgondagen med rak rygg och snygg frisyr.

Summoned Tide har inte spelat i helgen, utan man har fått vara ledig som vem som helst. Men däremot så har dom repat och sett till att Stadspojken kan ta med sig GiveAways på sin resa till Bryssel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.