Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

On Tour again




Sitter på hotell i Bryssel och funderar på semester.

Snart kommer den efterlängtade semestern med mycken ledig tid. Ledig o ledig förresten. Det är ju den tiden på året då allt ska göras som man inte har tid med annars under året. Man ska ordna upp projekt hemma eller i stugan, kanske har man lovat bort sig till någon annan som medhjälpare mm.

Stadspojken ska INTE ut på Turné som det ser ut idag, utan han ska vara hemma o snickra på en ny bro och ett fönsterfoder som ska bytas. Karmar ska monteras och en del snickerier ska äntligen få den gröna färg som dom skulle haft ifjol eller var det i för fjol eller ännu tidigare. Ja tideräkningen och Stadspojken går inte hela tiden i klinch med varandra.

Men en sak är säker och det är att hammaren kommer hamra och sågen kommer att såga under ett antal veckor på semestern.

Sen får man ju inte heller glömma bort gräset som ska klippas minst en gång per vecka eller så, rabatter ska hållas i skick o häckar ska trimmas. Till detta ska man lägga in skrapning och målning av staket mm.

Men vad gör väl det att man ägnar sig åt hemarbete när man får göra det tillsammans med nära o kära. Då kan man ju kombinera arbete med goda middagar och slöa kaffepausar på x anta timmar.

Om det förmodan blir någon form av Turné under semestern så är det väl att följa med Summoned Tide på någon spelning som eventuellt kan komma att dyka upp med kort varsel. Som Manager till bandet så får man lära sig nya saker hela tiden. Mycken möda ligger i att  försöka hitta bra spelningar som förutom publicitet kan ge bra reseersättningar och någon form av gage.men det viktigaste för bandet just nu är att man får tillgång till timmar i studio så att dom har en färdig produkt att sälja/visa upp

 

En kommentar

  1. Minna

    Lite off-topic här, men jag tänkte att om någon så borde du veta eftersom du är bosatt i den där hålan : kommer det bli ett öltält i ånäset i år, och i sånnafall : NÄR?
    Mvh Minnalainen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.