Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Vars är värmen o solen eller När tar det konstiga vädret slut

Ena dagen nere mot 0 nästa -16. Vad är detta??? Ja, ja, ja nog vet även Stadspojken att vintern kommer attvara än ett bra tag och förhoppningsvis så behöver man inte få uppfarten skottad vecka 26. Men det är långt dit. Nu är jag rätt mätt på kylan, snön får gärna bestå och det gör inget med ett par decci till.Men en sak har jag inte märkt tidigare och det är att det kan regna vid -8 till -14. Men jag har väl int varit observant kanske.

Men det är skönt att den förgrymmande träningsvärken bara passerade förbi i Lördags. Jag var beredd på mer smärta och stela leder än vad den till slut resulterade i.

Gårdagen ägnades åt att bevista den katakombliknande källaren i Residenset. Nu är det Operation Städning och Sortering med Stort S som Står på agendan. Det har blivit mycket blandade Skruv & Spiklådor under de Senaste åren. Men nu kan man sköja ett ljus i änden av tunneln.

 Men tänk vad mycket Bra att ha saker man sparar på år för år. Nog tillhör man ett Samlarfolk av den högre rangen trots allt. Jag trodde att jag hade bra koll på det mesta som jag hade i källaren. Men helt plötsligt så dök det upp fönsterhakar, tavelhängare, skruvar, vinklar och olika järn, lås, dörrvreden mm Ja tänk vad man har som man inte hade en aning om.

 

Ikväll så har jag ägnat en stor del att läsa in mig på alla ansökningar som ska beslutas imorgon i LAGgruppen. Det är många och olika projekt som ska beslutas, men om detta kan jag inte berätta idag.

 

 

 

 

 

 

Dagens ST info:

Det börjar dyka upp en del intressanta erbjudanden från Arrangörer men eftersom allt är i sin linda så ligger vi lite lågt i att gå ut med den informationen.

Skivan "If We fall We will Rise" finns att köpa på:

– Konsum i Robertsfors

– Burmans i Umeå

[email protected]

 

EPKQuantcast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.