Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Ishallsdiskussionen i kommunen o Lite annat på agendan

Nu har Stadspojken läst en uppsjö av tankar, "sanningar" och vad folk har hört om det planerade Ishallsbygget. Jag som ansvarig tjänsteman för kommunens fritidsfrågor sitter där som ett endaste stort frågetecken – vem har sagt vad, finns det någon uns av sanning i det som nu skrivs på VK om ishallsbygge. Jag ska ärligen säga att Nej det finns det inte, i allafall inte bland oss tjänstemän. Jag råkar även tillhöra det politiska partiet som styr kommunen sedan årsskiftet och där förekommer inte denna diskussion heller. Men det finns visioner, vilket är en helt annan sak.

Så om det är sant eller falskt – döm själva.

—————————————————————————————————————-

Igår så tågade Rockkarusellen in och hade en deltävling på The Globe. Stadspojken och Änglaöga var två utav den tre man starka juryn. Det är inte lätt att döma när det ska tävlas i musik, många är kriterierna som ska fyllas om man vill ha höga poäng. Det fanns några band som stack ut rejält över dom andra kvalitets och orginalitets mässigt sett. En del av dom kommer man nog kunna läsa om om ett par år eller så.

—————————————————————————————————————-

Som manager för Summoned Tide vill jag passa på att lyfta fram det som nu ligger närmast på agendan för bandet.

Dom spelar på E4an i Skellefteå nu på fredag i tävlingen Battle of Bands. Ni som kommer dit kommer få se något som ni aldrig sett tidigare.

Den 26e spelar dom på en stödspelning för UmeMetall på HamnMagasinet.

Lördagen den 5e mars spelar dom på HOUSE OF METAL på folkets hus i Umeå.

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.