Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Hur går det för Summoned Tide

Det har nu gått en o en halv månad sedan sist jag bloggade om Summoned Tide. Nu är det dags igen.

Dom har inte tiggt bönat och bett men väl haft en massiv sponsorjakt kampanj på facebook och en sida som heter FundedByMe. Där har det kommit in 23 sponsorer som stöttat med 8050 Kr och på Summoned Tides bankgiro 760-5843 har det kommit in 1350 kr, sammantaget 9400 kr från välvilliga fans och andra som vill att Summoned Tide får chansen till att åka över Atlanten.

Bandet har även vandrat genom Robertsfors i jakten på sponsorer. Där har vi ännu inte sett något resultat än. Men den som väntar får se om det inte kan komma ett och annat stöd.

Det som saknas nu är ca 50000 kr för att vara säkra på att dom har tak över huvudet och mat på borden i USA.

Och som ytterligare ett steg så har man en spelning på Corona i Umeå imorgon med support av Meadows End från Ö-vik och Ænimus och Blister Brigade från Skellefteå.

 

Jag hoppas att Corona slår besöksrekord för hösten så att alla får en möjlighet att se en massa högkvalitativ musik från fyra otroligt bra och starka band.

Och igår så var dom med på Västerbottensnytt och fick epitetet Robertsfors nästa musikexport. Det är inte dåligt med tanke på dom andra som har fått samma epitet tidigare, Frida Hyvönen, Sahara Hotnights, Angel (som 1989 vann BandExplosion, en nordisk rockbandstävling) till dessa ska läggas alla musiker, tekniker etc som har sit ursprung från den snart 55åriga Kommunala Musikskolan i Robertsfors med Pelle Robertsson som rektor idag.

Om det finns någon nu som läser ända hit ner och känner att man vill vara med och sponsra Summoned Tide så är deras bankgiro 760-5843, eller om ni har någon annan idé och vill komma i kontakt med bandets manager (jag) så mailar ni på [email protected]

Företag, om ni vill så kan ni få adoptera en bandmedlem eller varför inte köpa biljetterna till USA 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.