Mikael Brodd, kock Lycksele

Regnet de bara öser………tralalaaa

Efter en semester med fyra dagar av sol i Trollhättan e man tillbaka i Lapplandia! Får nog säga att vi trivs himmla bra där nere bland goa fölk å skön natur!
Men så ska man ju tillbax till verkligheten. Nu e de ju så att vi varit hemma ett par veckor, men ja har inte varit närvarande på något sätt. Har bosatt mig i garaget…. Ja kom ju på att jag hade lovat mig själv att den gammMercan ja har stående i garaget skulle vara färdig till Motorveckan i år!!!
Som sagt så har jag bott där mest hela tiden…. Jag har lagat rost. slipat, donat å fejat som en besatt!!! När jag trodde att jag var klar med skapelsen kom jag på att en Merca ser mycke fränare ut i svart än beige… så de va ju bara att lacka om, än fanns ju tid innan motorveckan drar igång!
Allt funka som de skulle, å kärran blev en dröm i svart.
Då va ju de klart!!!! BESIKTNING???????? 26 Augusti var första tiden som var ledig…..Bara att köpa biltransport då…. eller????
Ställde väckarn på 7 varenda morgon för att gå in å kolla efter återbud… fanns inget!!! Men så i fredags sa min dotter att ja skulle ringa å kolla, men klocka va ju 3 på eftermiddan så de verkade inte vara nån bra idé.. men de va nåt som sa mig att ja skulle kolla!! In på nätet å slog reg-nummret…………….HELA Måndan va ledig…… Bara att boka. ’valde’ Tiden 10.20.. Kom in betalade, log, Å åkte därifrån… Men gissa om ja log???? Trodde de skulle va massa fel, men de va bara parkeringslampan på ena sidan som tydligen pajat på vägen dit!!! Va ska man göra nu då???? Crusa???? Ensam??? Nope!!!
Dottern med pojkvän å polare kom hit å spela poker å tog en bira, (eller 2) Grabbarna håller ju på att bygga billjud hela vintern å skulle tävla på tisdag. Tydligen hade väl undertecknad antingen vunnit för mycke i poker… eller så va de la ölen. Ja bestämmde mig i alla fall att ställa upp i klassen där man ska spela så HÖGT som möjligt.
Gick å fundera lite.. Va detta nåt för mig??? Ja e ju så jäkla gammal att ja redan har loosat massa örongodis…
Men på Måndag eftermidda stog de klart…. Ja ska j..vlar i mig vara med…. Låna ett steg, åkte upp till garaget å såga, borra, limma, dra kablar, justera, dra mer kablar…….Klockan två på natten va ja klar!!!!!!!!! Väckte nog halva stan när ja testa… men de va ju inte såå många som vakna.. (hehe) bor ju inte så många här…..
Åkte ner till skrytbygget(torget) Före 12 å parkerade kärran, om inte annat så va de ju den absolut bästa P-platsen i stan för dagen!!!!!
Sen började tävlingen. Som alla vet åker man fram å får en Deschimmmellmäätare på framrutan…Sen e de bara att vrida på volymknappen så MYCKE de går…… De gjorde jag……..Tävlingsledningens apparater å datorer reagerade inte ens…… mina öron värkte i alla fall..
Men skam den som ger sig!! Man kan la skruva bilar,,, Å steget låg ju i bilen…. hahaha, Skruva e ju min grej. Tog fram mejseln å meka lite, försåkte igen, å höjde 6,5 decibel..
JAAAAA Ja gick vidare… Sen va de ju dragrace i volymens tecken… losa knappt……
fick i hop 120 db. tror inte de va helt kass med ett bygge på ca. 5 timmar…. dom andra grabbarna har helsköna prylar som säkert tagit flera år att köpa in, montera å trimma…..
Mina prylar kosta inte ett skit……. Till slut fick ja i alla fall ta emot ett tredje pris…. Å så vann ja ju en ny stereo för flera tusen.
Ljudbyggandet har nog satt klorna i mig… I`L BE BACK…………

Sen så måste ja ju bara grattulera min blivande måg, som inspirerade mig till detta ungdomsforum!!!
Johan Karlsson som Blev tvåa i sin klass. Han spelar bara skööönspel. som en vanlig döende homeosapiens aldrig får uppleva om dom inte kollar in nästa ljudtävling!!
Till sisst vill jag bara säga GRATTIS till oss alla! Publik, tävlingsledning, deltagare å inte att förglömma…. alla groupis….. Trotts allt Jä..la regn så stod vi enade mot vädrets makter,,,, Å VI SEGRADE…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.