Är det tillåtet att svära på sin blogg? I…

Från mobilen

Är det tillåtet att svära på sin blogg? I så fall vill jag göra det nu! Tippvagnen är nämligen helt trasig. Den håller på att spricka mellan bärrglerna, eller vad det nu heter, och golvet. Hur ska vi nu få ut ströbädden? 

4 kommentarer

  1. Sven

    Då måste man ta till extraordinära åtgärder! Om traktorn har frontlastare: Ta loss det redskap som sitter i lastarn, kör fram till vagnen, ta en kätting till dragöglan på vagnen och fäst ihop lastare och vagn, lyft och kör vagnen till den platts son lämpar sig att tömma den, höj lastaren tills lasten rasar ur ( detta är enklare än ställa sig och skotta ur den). Hoppas det löser sig.

  2. Helena Larsson

    Svar till Sven (2011-08-02 12:59)
    Hej Sven!
    Jo, nog får vi ur det som är i vagnen. Det är ju det ”lilla” problemet. Det stora är att vi behöver en nyare, eller iaf en helare vagn för att tömma fårhuset på 220 m2 djupströbädd på ett halvvettgt sätt. Ekonomin tillät inga sådana extravaganta saker som en nyare/helare vagn just nu.
    Tack för dina svar. De uppskattas 🙂

  3. Helena Larsson

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-08-04 07:56)
    Ja, visst känns det bättre då. Nu verkar det ordna sig med lånade saker men det känns alltid bäst med eget ändå. Tänk om det lånade går sönder, tänk om… Ekonomin tillåter inga sådana ”tänk om” just nu… Urk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.