…GötaPetter…

Som om jag vore en köttsoppa utan klimp eller ett fiskedrag utan hullingar så känner jag mig uddlös…hade jag varit Teskedsgumman så hade nog ett Göta-Petter sprungit fram som en vårflod genom mina tysta läppar..totalt utan ledtrådar om varför så finner jag noll svar, ungefär som att få tag på en taxi i Nordmaling efter kl 21, lönlöst att ens försöka…Trodde nånstans att vattenfallet inom mig inte skulle sluta virvla upp tankar och funderationer från min reservoar uppe i knoppen som sedan skulle bli till energi för mina skrivande fingrar menför tillfället är det nog så att det byggts en bäverdamm efter vägen som stryper flödet…ska pröva äta mer klimp och vässa lite hullingar och på så sätt ev finna ett sätt att leda om flödet…skrivkramp är ordet för dagen btw…länge leve klimpen…

3 kommentarer

  • Jörgen Sjöström (inläggsförfattare)

   Som vanligt så har du alldeles förträffligt rätt! Borde även snart vara dax för en skål, en sån där skål som man sitter mittemot varandra vid 🙂

   • Jag

    Nu är det du min vän som har rätt, det är nog alltid dags för en skål. Vi får komma överns om nått datum här i höst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.