…spaningsjobb…

Då skrifterna gått på halvfart eller än värre på slutet så stjäl jag lite från mig själv …saxade från min Facebook idag…”Slitstark arbetshäst söker nya utmaningar. Är vad jag själv tycker i mina bästa år å det jag inte har i mitt CV det kan jag lära mig eller kanske lära er att det bara är oviktigt vetande.. Ser mig själv som en obotlig optimist så något jobb inom ekonomivärlden avböjer jag tacksamt då det ständigt skulle bli lite för mycket plus i kassan vid dagens slut. Träffar gärna på människor i mitt nya yrke som kan tänka lite utanför ramarna såsom jag. Gärna halvbra betalt då min bil alltför ofta drar lite över litern/mil å är väldans rolig att köra …tackar ödmjukast på förhand..kan vara som så att ifall ni erbjuder mig en bra pensionslösning så behöver ni inte heller ha mig i anställning längre än nödvändigt..godtar även avgångsvederlag.”

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.