…blickar…

Men sluta titta på mig så där!!! Du gör dig bara dummare än vad du redan är ifall du tror att dina blickar kan rubba mitt stenansikte. Inte för att jag vet varför du försöker stirra ihjäl mig men nåt verkar det baske mig vara. Jag försöker att tyst gå igenom hur jag ska lyckas stirra ut dig tillbaka, för du ser oändligt tjurig ut…tror du följt varje rörelse jag gjort, försökte ignorera det hela med en axelryckning men möttes bara av din idiotiska blick å din töntiga efterapning av samma axelryckning..dårar verkar det finnas gott om…böjde mig sakta mot dig för att känna ifall du använder samma parfym som mig också…döm om min förvåning då jag krockade med dig halvvägs…..hatar speglar!!!!!

2 kommentarer

 1. My. S

  Hahaha!!
  Jag har längtat efter att få läsa
  nåt skojjigt! 🙂
  Detta behövde jag, mycket bra och
  roligt!
  Du kan skriva du! 😉
  Ha det gott 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.