Band med umetrummis Grammy-belönas

Som ni kanske har läst på vk.se så tilldelades franska popbandet Phoenix en Grammy för Alternative music album (med den genialiska titeln Wolfgang Amadeus Phoenix) under nattens Grammygala. Bandet har, som ni kanske vet, en umekille som trummis – Thomas Hedlund. Lustigt nog så är han knappt med på några bandbilder eller musikvideos, inte heller för Deportees, som han också lirar med. Utöver dessa två framgångsrika band lirar Thomas Hedlund också med Khoma och Cult of Luna – han är sannerligen en flitig man, den där Hedlund. Grattis Thomas, och Phoenix! 

I övrigt så har Beyoncé av otaliga medier utnämnts till galadrottningen – hon kammade hem hela sex priser, som Song of the year, Female pop vocal performance och R&B Song. Countrystjärnan Taylor Swift, ni vet hon som Kanye West gick lös på när hon fick pris för bästa video på senaste Video Music Awards, vann det tunga priset för Album of the year (Fearless).

I övrigt tänkte jag inte tjata så mycket mer om Grammygalan, utom att konstatera med den här bilden att Kings of Leon inte bara gör hyfsad musik (Grammys för Record of the year och Rock song) utan helt klart är en av vår tids mest välklädda band. Mums.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.