Norah Jones gästar kvällens Skavlan!

Norsksvenska supershowen Skavlan, Nordens svar på Letterman om man vill, har gjort sig känd för stora och små gäster, kanske främst de stora kändisarna. Jay-Z, Rihanna och Vince Vaughn är bara några som suttit i Skavlans 60 000-kronorsstolar. I kväll gästas programmet av internationellt storsäljande Norah Jones.

Norah Jones slog igenom stort 2002 med debutalbumet Come Away With Me, en skiva som därefter har spelats om och om igen på caféer och i vardagsrum världen över. Hon har sålt över 40 miljoner album och vunnit flera Grammy Awards, vilket enligt EMI gör henne till världens mest säljande artist under 00-talet.

Nu är Norah Jones aktuell med skivan The Fall (bilden) och gör alltså i kväll sitt första framträdande i norsk och svensk tv. Kan bli spännande att se.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Hank

    Den intervjun var otroligt obehaglig. Nästan lika forcerat och stelt som när Efva var där förr-förra veckan. Helt feltänkt med frågor om jazz och hennes farsa…. skit man kunde frågat om för åtta år sen. Dessutom råkade han ju förolämpa henne litegrann. Nej, det där var bara pinsamt.

  2. Evelina Burström

    Jag håller med dig. Det var ingen höjdar-Skavlan-stund direkt. Mycket stammande, svårt med engelskan och få fram frågor.. som dessutom var rätt dumma och smått elaka frågor. Nä, det var en riktigt obekväm intervju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.