Fler Umeå Open-bokningar!

Invasionen lirar på Umeå Open. Fr.v. Anders Stenberg, Dennis Lyxzén, Robert Pettersson, André Sandström.

Än är det inte slut. Nej, Umeå Open fortsätter att droppa bokningar. Den här gången i form av en lokal klubb, ett lokalt band och en desto större hiphopakt: Babylon (Umeå Queer Club), Invasionen och Muhammed Ali. Invasionen, med Dennis Lyxzén i spetsen, såg jag så sent som i lördags där de gjorde en svettig spelning på Club Zoos nypremiär. Där höll nämligen Ny Våg till i källaren. Jag gillar verkligen deras cover och översättning av Deportees-låten Under the Pavement – The Beach (låten heter i deras regi helt enkelt Under gatan – en strand). Bra är de, men kanske inte en jättebokning för just Umeå Open.

Muhammed Ali har jag inte lyssnat på, men både min sambo och hans vän jublar, och de båda har stor kunskap på området så jag litar på dem. Kul att hiphopnördarna också får lite av kakan under en festival som de senaste åren satt huvudfokus på pop.

Sist men inte minst, Babylon. Det enda jag kan säga är att det är kul med mycket klubbar under festivalhelgen, det sätter lite extra krydda i grytan. Även om det vore kul med fler stora nationella klubbar i stil med All Out Dubstep (som kommer). 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.