Electric Boys på Umeåbesök

De svenska rockarna i Electric Boys (bilden) var aktiva under slutet på 80-talet och början av 90-talet, och har medlemmar som i dag är med i Hanoi Rocks och Loco Motive. Förra året återförenades de och i vår kommer en ny skiva. Detta firar de med att spela lite, bland annat två spelningar i Umeå. Den första är i morgon, fredag, klockan 12.10-12.50 i Rotundan, Universum under Kultur på campus regi.

Den andra spelningen sker på Scharinska i spanska salen klockan 23. Samtidigt är det fest i källarvåningen där gästerna kan tävla om en elgitarr från 4Sound Umeå. Det blir även livemusik och jamsession med Sten Sax Påse, Andreas Sundgren, Scharinska International, Jacobsson Jamworks med flera.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.