Svensk i mystisk video?

En av de stora snackisarna i musikvärlden just nu rör den här videon, och vem som egentligen ligger bakom det mystiska alteregot Iamamiwhoami och låten b. Är det Christina Aguilera, Lady Gaga eller ena The Knife-halvan Karin Dreijer Andersson? Hetaste namnet just nu är ingen mindre än svenska Jonna Lee. Det ska bli spännande att se hur detta artar sig. Läs Aftonbladets artikel om fenomenet här.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Adam

    Inte många i Sverige har uppmärksammat vad som är hur stort som helst på nätet. iamamiwhoami har över 250.000 träffar och har skrivits om i The Times och Daily Telegraph och i otaliga bloggar och forum. Om en relativt okänd svensk artist ligger bakom vad som beskrivs vara den bästa nätkampanjen sen Blair Witch Project (1999) skulle det vara en världssensation – och svensk media hänger inte med alls…

  2. Evelina Burström

    Ja, det är bra underligt. Men man har lite konstig nyhetsvärdering när det kommer till musik, att en lokal snubbe ska vända plattor på krogen eller att någon Bagge är otrogen är intressantare. Har du hört att det skickades en blond hårlock till Mtv från iamamiwhoami? Riktigt mystiskt.

  3. Adam

    En hårlock, träflisor och en rebus(?)! Mottagaren heter James Montgomery och är helt besatt av iamamiwhoami och har skrivit ett öppet brev till dom.
    Reklambranchsajten resume.se tyckte att om kampanjen var svensk skulle det vara en självklar vinnare av Guldägget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.