En något kortare nöjesguide

Ni som har läst Nöjeshelg här på bloggen kommer se att det ser annorlunda ut nu, och kommer fortsätta att göra det. Det beror helt enkelt på att det är enormt tidskrävande att göra en stor, informationsrik guide och jag är bara mänsklig (dvs skriver detta på min fritid). Så det blir ett mindre axplock, men alternativet var att sluta med guiden helt vilket jag förstås tycker är trist. 

Nåväl, färdigdiskuterat kring det. I helgen är vi på VK självklart på Umeå Open och bevakar hela helgen lång, dels i min blogg här, men också en nystartad Umeå Open-blogg, och med artiklar, recensioner, bilder och allt som behövs. Men det händer också annat i helgen, detta förstås utöver det jag redan skrivit om i veckan: 

  • Ny Våg i kväll på Scharinska med Regulations och Liv, slakt & maskin live. Releasefest för Regulations som även ger besökarna en gratisskiva. Bakom skivspelarna står Erik från Masshysteri samt Regulations själva.
  • Hiphopklubben Klubb Twisted tar hand om Coronas lokaler i kväll och har Dj STQ på besök.
  • "Alternativa Umeå Open" på Pipes of Scotland i kväll med bluesgrabbarna i Wolfman Jack live.
  • I morgon på Bokcafé Pilgatan är det musikkafé med Magic Connection som spelar visor, jazz och pop klockan 14-18. Fri entré.
  • Full Tank spelar live på Cover Club i morgon.
  • I morgon lördag är det vispop på Kafé Station med Malin Johansson som sjunger egna visor, tillsammans med Marko Savela och Andreas Fridlund på gitarr, samt Martin Claesson på kontrabas. Klockan 14 och 18.
  • Salem Al Fakir signerar nya skivan Ignore This på MediaMarkt klockan 14.
  • Rockbluesklubben RockobluesRestaurang Balder i morgon med Roaring Forties, Eyewood och dansgolv. Klockan 20.30-01.00.

Det var allt för nu. Men det kommer spruta inlägg i helgen, med all säkerhet. Sedan tänkte jag passa på att dela med mig av Robyns nya, sköna låt Fembot

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.