Storkok av Umeås klubb- och modemeny

På fredag blir det ett enda stort kalas för Umeås klubb- och modescen på Rex. Klubbguiden Djungeltrumman, som i vintras började guida även till Umeås klubbliv i stället för bara storstäderna, bjuder upp till kalas med flera gäster hos Klubb Kashmir som är värd.

I matsalen huserar Umeås fina queerklubb Babylon som tillsammans med Christoffer Sai Öhberg från Goodfellas bjuder på skön musik och guilty pleasures. I Röda rummet håller Dj Andreas Terner från Livin’ Lavish till, tillsammans med Simon Eliasson (Rozollo) från Malmö. I källaren har tre av Umeås mest omtyckta klubbar hand om dansgolvet – Shape Up!, Mashed Up och Klubb Zoo.

Som om inte allt detta vore nog så visar klädbutiken Kii och solglasögonföretaget E&E upp senaste modet, på modeller friserade av Wow Hairdressing. Dessutom har supersnygga The T-shirt Store dressat upp alla discjockeys! 

Det här låter som en enda lång reklamtext, men jag tycker det är så roligt med evenemang där man blandar många olika klubbar och lokala företag. Det blir som ett storkok av Umeås klubb- och modemeny.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.