Adrian Lux lirar på Shape up!

Det närmar sig umeklubben Shape up!s avslutning på säsongen, och det går inte förbi obemärkt. Namnkunnige dj:en Adrian Lux har bjudits in på fredag för att förtrolla besökarna med dansmaraton. Han blev nyligen signad på amerikanska skivbolaget Ultra Records och gör därmed sällskap med Basement Jaxx och David Guetta – riktigt fina namn i sammanhanget. Hans kännetecken är pop i en fin mix med electro. Lyssna på låten Strawberry nedan.  

Shape up! samarbetar dessutom med eminenta Peace & Love-festivalen, som i år har en riktigt fet line-up. Vampire Weekend, Robyn, Jay-Z, Lily Allen, Patti SmithJulian Casablancas… sa jag Vampire Weekend? Peace & Love kommer att lotta ut festivalbiljetter till besökarna under kvällen.

Peace & Love-medarbetaren Fredrik Nilsson kommer dessutom att spela skivor och i vardagsrummet (källaren) lirar Teres Mohlin från dj Äktenskapet skimrande pop.

Fredag, Scharinska, gratis inträde fram till klockan slår 22.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.