Helgens klubbskoj

Det är inte bara fotbolls-VM och kronprinsessbröllop i helgen utan en hel del fina klubbevenemang. Många är gratis dessutom! Jag rekommenderar verkligen att ni går och ser Anders Ångest i morgon, som för trettio år sedan var ett av Umeås första punkband och sångaren Tomas Carneheim förmodligen stans första punkare. Jag har gjort en intervju med dem som ni kan läsa på morgondagens nöjessidor i VK, det rekommenderar jag också förstås. Nog om det, nu kör vi:

  • Den som befinner sig i huvudstaden kan i kväll besöka Shape up! när de har Stockholmspremiär på Debaser Slussen. Spelar gör inga mindre än The Teenagers (dj-set), umeklubben Klubb Zoo, dj-kollektivet Bon Chance och dj Teres från Äktenskapet. Gratis inträde fram till 22.
  • På Sjöbris är det progghelg med Umeås progghjältar Sten Sax Påse live både fredag och lördag.
  • På Scharinska hyllas bortgångne Ronnie James Dio med hyllningsband i Spanska salen. I källaren spelar Mattias Alkberg & Nerverna.
  • Loungeweekend på Club Socialize med Buddy Waters och Christoffer Sai som spelar disco, soul och rapklassiker i kväll. I morgon gästas klubben av Micke Data som sprider elektroniskt glitter över dansgolvet. Aschanska villan, fri entré.
  • Som jag skrivit tidigare här så är det Döbelns park-festivalen i morgon som avslutas på kvällen på Scharinska med Anders Ångest och Nasty Music.
  • För andra gången intar Broke n’ Ballin Vita Björn med Sokoban (Ge mig krasch, UBC, Klubb Pingvin), residente Chefen, Erk och vänner som underhåller. Electro, hiphop, baltimore, dubstep och mycket mer. Fri entré även här.
  • Namnkunnige dj:en Alex Moreno spränger dansgolvet på Fullhouse Rex i morgon. Inte att missa för den danssugne.
  • Teatercaféet har dragit igång uteserveringen för fullt och bjuder som vanligt på Club Rosé på fredagar med Dj Donken och Dj Hamed, och på lördagens FADE är det dj Spetz och dj Johanna som sköter musiken.

Trevlig helg! 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.