Premiär för Discokompaniet!

Hoppsan. Nu har det hänt något som jag inte varit med om förut. Jag har helt glömt att uppdatera i dag. Men jag skyller på det fantastiska Holmö-bröllopet jag besökte i helgen och att jag faktiskt jobbar heltid i sommar – så jag har lite annat för mig kan man säga. Men den som väntar på något gott, brukar man ju säga. Jag har en riktigt härlig klubbnyhet.

På fredag är det smygpremiär för nystartade Discokompaniet på Socialize (Aschanska villan). Ett digert dj-bord står uppdukat med Mamma Erik (UMYO) som röstades fram som årets dj 2009 av Djungeltrumman och spelar på flera framgångsrika klubbar nere i huvudstaden. Umeås meste klubbentreprenör Christoffer Sai Öhberg dj:ar under namnet King Gold, och är annars resident dj på Socialize och delaktig i Hemliga klubben och Mashed Up. Förutom det har han varit med och startat upp umeklubbarna High Stepping och Goodfellas.

Dessutom lirar Elias Warg som somliga känner igen från legendariska bandet K-pist, men även dj:ar. Även dennes bror Tobbe Warg har lockats med på tillställningen. Som om inte detta vore nog spelar även Kris Ross som annars är en del i hiphopkonstellationen The Dope Brothers från Götet.

Musiken som spelas är allt från hiphop och r&b till electro, baltimore och house via funk, soul, afrobeat, baile, dancehall, disco och reggae.

Dessutom är det gratis. Och det gillar vi ju.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.