Oj då

Hoppla. Det är nog en och annan som sätter take away-kaffet i halsen när de går förbi tidningshyllorna och ser detta. På omslaget av senaste Rolling Stone poserar Alexander Skarsgård, Anna Paquin och Stephen Moyer från tv-serien True Blood tillsammans nakna och blodiga. Tillsammans med texten: They’re hot, they’re sexy, they’re undead.

Omslaget går helt i linje med hur True Blood har utvecklats under tredje säsongen. Det man anat i det ursnygga introt – sex, religion och blod – blir nästan övertydligt viktigt, med betoning på blod (massor med blod) och sex. Ofta på ett rent komiskt sätt. Jag vet inte riktigt hur seriöst jag kan ta HBO-serien längre, men nog är det fortfarande en bra serie. Särskilt senaste avsnittet då något sorts själsligt djup anades hos flera av karaktärerna.

Ni vet väl förresten att Anna Paquin och Stephen Moyer är tillsammans och gifta även i verkligheten? Jo, så är det.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Sven Jonsson

    oj! 🙂 Lite kul att dom kör den grejen så långt och att dom inte är rädda för att skrämma upp ”the moral majority”. Har bara sett första säsongen men ska se säkert se dom andra senare.

  2. Evelina Burström

    Svar till Sven Jonsson (2010-08-22 14:13)
    Nej precis, den är ju ändå stor i USA – konservatismens vagga. Och även den raka motsatsen.. försa säsongen är fortfarande den bästa tycker jag. Förhoppningsvis sänds också säsong två och tre i Svt, som första gjorde. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.