Fredagskul och Lasse Holm

Vad ska du göra i helgen? Se Northern Comfort Band och Byske popgrupp på Scharinska, se Invasionen, Epidemics och Syket på Krogen eller kanske Klubb Twisted på Rex? Eller Mashed up med Folkets jubel i morgon på Scharinska, eller kanske Jimi Hendrix-tributen på Harrys eller Misantropics releasefest på Verket? Valen är så många.

Dagens låt får bli den med all rätt återupplivade gamla hiten Canneloni Macaroni av Lasse Holm, en åttiotalsdänga som blåsts till liv genom de nya Adressändring-reklamerna. En video som är så larvig att den blir fantastisk och bättre och bättre för varje titt. Alltifrån Lasse Holms kläder, till operatjejerna som gör pasta, till brösttitten och när han glömmer micken. Dessutom är ju låten, måste jag erkänna, bra.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Kalle

    HAHA! Det verkar som att det alltid funnits en rätt speciell relation mellan Italien och Sverige. (jag har en Italiensk vän som säger samma sak… så därför är det sant!!?) Det verkar som att Italienare och Svenskar har en lätt fascination av varandras kulturer. Dessa har resulterat i lätt rasistiska klipp som det här ovan, Galenskaparnas sketch – Pappa jag vill ha en italenare http://www.youtube.com/watch?v=qdYEFhigACc och inte minst pseudodokumentären ”Svezia, inferno e paradiso”

  2. Evelina Burström

    Svar till Kalle (2010-09-17 16:26)
    Italienare, och särskilt deras mat, har nog fascinerat oss svenskar länge! Eller så har vi bara sjukt mycket fördomar som är tacksamma att skämta om… vem vet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.