Tillbaka i Umeåstan

Nå. Det blev en lite extra lång bloggledighet även om jag var tillbaka på VK från Stockholmsresan redan i går. Vad hände när jag var borta då? Those Dancing Days kom tillbaka! Äntligen Mats Udd har regisserat videon till deras nya singel Fuckarias. I januari uppträder de på P3 Guld-galan och så kommer det ett album också. Yes! 

Det låter spontant som lite mer Sahara Hotnights än Marit Bergman, som tidigare. Härlig utveckling tycker jag.

Under Stockholmsresan hälsade jag på hos PSL-redaktionen på SVT, fick té av Per, snackade med PSL-trion och spanade in när de redigerade senaste avsnittet av eminenta PSL på festival. Sedan bloggade dom om mig och mina tre och ett halvt bästa musiktips från Umeå. Yes. Läs inlägget här. Jag vet inte varför det blev just tre och ett halvt, jag fick nog panik.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.