En lite mer ambitiös tv-trailer

När norska nostalgi-tv-programmet Gylne Tider i TV2 marknadsförde programstarten i slutet av oktober så var det inte med den sedvanliga tv-trailern. Nej, man har samlat ett stort antal världskända föredettingar inom idrott, film, tv och musik för att framföra ett medley av Let it be (ovan) och We are the world (här). Välgjort, snyggt och riktigt kul. Hur mycket tid och pengar har gått till detta? Och hur bra måste inte det här programmet vara då? Jag vet inte, jag har inte sett det ännu, men här är programmets hemsida, fullmatad med klipp. Något att syssla med i dag kanske – i synnerhet intervjuerna med Jason Alexander, känd som George Costanza i Seinfeld.

Hur många föredettingar känner du igen?

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Marica

    Lyssna gärna till originalet av We are the world… För vi som var med då så står det sig väldigt klart att dessa artister som syns i bild inte är dom som sjunger… Men annars så är det snyggt gjort.

  2. Evelina Burström

    Svar till Marica (2010-12-06 09:54)
    Jo jo, självklart är det en cover, We are the world är en legendarisk låt. Men det roliga är ju alla föredettingar de lyckats få att ställa upp. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.