Mord, maskar och dubbelgångare

När man hör Full of Keys låt All the roses är det lätt att avfärda som mjuk, r&b-influerad radiopop. Men lyssnar man lite noggrannare och tittar på videon så förstår man att det är en mycket speciell artist vi har att göra med.

Full of Keys är Stockholmstjejen Anni Bernhard och All the roses är hennes debutsingel som släpptes i fredags. Videopremiären ägde rum i tisdags då Fredrik Strage tog upp Full of Keys i Nyhetsmorgon. Videon är välgjord, påkostad och ganska så äcklig, signerad regissören Tony Aloha. Mord, maskar och doppelgängers (dubbelgångarväsen). Man tappar hakan litegrann. Och rösten – rösten! Lite Sinead O’Connor eller Kate Bush.

Full of Keys debutalbum spelas just nu in och jag kan knappt vänta på att höra starten på vad som skulle kunna bli en riktigt fascinerande artistkarriär. Om det fortsätter att överraska och fängsla som den här låten och videon.

All the roses samt Mister Monells remix på densamma finns att ladda ned gratis på Full of Keys hemsida.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Micke L

    Helt gaaalet bra låt o video!! WOW! =) Men hallåå!? Vart i hela *** hör du R&B influenser?? Jag skulle nog snarare vilja kalla det för Elektronisk pop, kanske t.o.m alternativ/elektroniskt pop. Mellanspelet är mörkt och ELAKT!! Smaskens =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.